Online Projectmanager Media

HHeeft uw organisatie behoefte aan een online projectmanager media met veel ervaring en kennis van zaken op het gebied van e-commerce projecten en online marketing?

De online projectmanager inventariseert voor uw product de marktsegmenten en de consumentengroepen, en vertaalt uw wensen en ideeën naar een online marketingplan. De projectmanager houdt zicht op het budget en de planning(s)ontwikkeling en is verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de ontwikkeling en de vormgeving. Daarnaast draagt de projectmanager vanuit haar expertise als online marketeer ideeën aan voor de online verkoop van uw product.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om een online projectmanager in te zetten voor onder andere tijdelijke internetprojecten, of wanneer het te lang duurt om geschikte kandidaten te vinden voor een vacature.

De online projectmanager werkt o.a. voor:

Internet- en marketingbedrijven;

E-commerce organisaties;

Overheden.

Wenst u meer informatie? Bel dan 06 - 29005188. Ik sta u graag te woord.

Online Projectmanager Media
Skills
  • Prince, Agile en Scrum

  • SEO, SEA en data-analyse

  • Online marketeer

  • A/B- en multi testing

 

Voordelen
Een online projectmanager media heeft het voordeel dat zij niet verbonden is met de geschiedenis van uw organisatie en kan daarom makkelijker een moeilijke beslissing nemen.

De online projectmanager bezit ervaring met en kennis van HTML/CSS, XML, PHP, My SQL, MS SQL, JSON, Zend, Drupal, Magento, Joomla, Wordpress, Kirra, etc.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 projectmanager ICT.